OMEGA3 EN JOUW GEZONDHEID

Waarom heb jij Omega3 écht nodig?

“Ik eet 2x in de week vis, dat is toch voldoende?” dit antwoord krijg ik regelmatig van de mensen die ik begeleid, als ik ze vraag of ze een goede dosis omega3 als aanvulling gebruiken. Helaas is dat niet voldoende om genoeg omega3 in je lichaam op te bouwen en de juiste balans te creëren met omega6.

Veel gezondheidsproblemen en vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan hormonale klachten, vermoeidheid, ontstekingen, verminderde concentratie, moeite met afvallen of gewrichtsklachten. Ook is Omega3 heel belangrijk voor onze hersenen. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken, zowel bij klachten als preventief. Ik werk met het merk Zinzino.

Om weer geheel in balans te komen en een goed resultaat te behalen, adviseer ik om een kuur te volgen van 6/8 maanden. We kijken samen naar je voedingspatroon en daarnaast krijg je adviezen over wat je wél en beter niet kunt eten. De Zinzino kuur is uitermate geschikt om samen met het
PS food & lifestyle te combineren
.

Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

 • Voorkomt ontstekingen.

 • Voorkomt vage pijntjes en vage klachten.

 • Zorgt voor een mooie huid.

 • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.

 • Je bent helderder in je hoofd.

 • Meer energie.

 • Mega goede ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten.

 • Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen en betere afvoer van afvalstoffen.

Omega 3 is een hormoon- & afval booster

1. De verschillende vetzuren uitgelicht?

Vetzuren- belangrijker dan de meesten denken! In de jaren ’80 dacht men dat het goed was om vetarme levensmiddelen te eten en nog steeds denken mensen dat ze dik worden, of niet afvallen, als we vetrijk gaan eten. Maar niets is minder waar. Wij hebben juist vetten nodig, maar dan wel goede vetten. Hier worden we niet dik van. We komen aan van teveel koolhydraten en suikers in combinatie met te veel stress en te weinig beweging. Alleen zijn niet alle vetten hetzelfde. Omega 3 en 6 vetzuren zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat we ze wel nodig hebben, maar dat het lichaam ze niet zelf kan maken. Ze moeten dus door voeding worden ingenomen. Omega3 zit in vette vis, noten, zaden en Omega6 zit vooral in diverse oliën, zoals sojaolie, zonnebloemolie en maïsolie. Van deze oliën worden veel producten gemaakt zoals margarines en bak- en braadproducten, maar het zit ook in kant en klare producten als chips, koekjes, crackers, brood en snacks. Omega9 zit in olijfolie, avocado en diverse noten.

Hoe kom je weer in balans?

Naar verhouding krijgen we te veel Omega6 en te weinig Omega3 binnen, wat leidt tot een verstoorde vetzuurbalans. Wanneer er naar verhouding te veel Omega6 binnen komt, kan dit zorgen voor meer ontstekingen in het lichaam, met allerlei vage klachten als gevolg. Onze voeding is de afgelopen eeuwen veel veranderd. Onze voorouders kregen de gelijke hoeveelheid Omega3 en Omega6 binnen met een ideaal van 1:1. Tegenwoordig is het Europese gemiddelde 15:1 en 25:1 of zelfs hoger, omdat we veel meer bewerkte producten eten en te weinig voedingsmiddelen met Omega3.

Het meest effectieve is dus om dagelijks meer Omega3 binnen te krijgen door visolie te nemen. Helaas is de meeste vis tegenwoordig zwaar vergiftigd, waardoor de meeste visolie niet zo gezond meer is, maar eerder schadelijk. Zorg dus voor een goede Omega3 visolie, anders vervuil je alsnog je lichaam. De visolie van Zinzino ondergaat een raffinageproces om alle schadelijke stoffen te elimineren en zij voegen polyfenolen weer toe om de opneembaarheid te verbeteren.

2. 18 gezondheidsvoordelen van omega3 vetzuren

Bij een hormonale disbalans, of als jij vage klachten ervaart, moet er eerst balans in je lijf komen. Diverse hormonen worden aangemaakt uit vetzuren, maar ook heel veel andere lichaamsprocessen worden ondersteund door Omega3.

Klik hier om de 18 Gezondheidsclaims die zijn goedgekeurd door EFSA voordelen te lezen van Omega3 vetzuren.

3. Waarom Zinzino?

Omdat het op de wetenschap gebaseerde voeding is. Ik deed de vetzuren test en wat bleek? Ik had niet de juiste verhouding en was dus uit balans. Toen ik de balance olie van Zinzino ben gaan gebruiken, merkte ik het volgende:

 • Hoge dosering EPA en DHA.

 • De meest geteste Omega3.

 • Super aantrekkelijke actie(s). Nu 32% besparing bij een Premier Kit.

 • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.

 • Tevens in VEGAN versie verkrijgbaar.

 • Diverse smaken.

 • Ook in capsules verkrijgbaar.

 • Hoogwaardige Polyfenolen voor betere opname en stabiliteit van de olie & polyfenolen zijn ook krachtige ontstekingsremmende middelen die ontstekingsenzymen en weefsel beschadigden enzymen blokkeren. Polyfenol, zoals die uit de olijven bezitten ook antioxiderende eigenschappen die de cellen en de bloedlipiden beschermen tegen oxidatieve stress (anti-aging).

Waarschuwing: Als je bloed verdunnende medicijnen gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je BalanceOil+ gebruikt.

OMEGA3 - Balance Oil

€ 104,- voor de eerste levering, daarna € 38,- per maand. Bij de eerste levering krijg je 2x 300ml BalanceOil en 2x 100ml BalanceOil. Daarna wordt om de maand 2x 300ml BalanceOil geleverd.

OMEGA3 – Balance Oil

INCLUSIEF 2X VETZUURMETING BLOEDTEST

€ 188,- voor de eerste levering, daarna € 40,- per maand. Bij de eerste levering krijg je 2x 300ml BalanceOil en 2x 100ml BalanceOil + 1 BalanceTest.

Daarna wordt om de maand 2x 300ml BalanceOil geleverd en krijg je in maand 4 de volgende BalanceTest meegestuurd.


Dit pakket is inclusief twee consulten om het resultaat van de bloedtesten te bespreken.

4. Vetzuurmeting

Een onjuist balans van Omega zorgt voor vermoeidheid, vertraagde alertheid, concentratieproblemen, droog haar, droge huid, slaapproblemen, allergieën, gewichtsproblemen, depressies, en nog meer vage klachten. Zinzino maakt gebruik van een zelftest voor het analyseren van de Omega3 en Omega6 en andere vetzuren in je bloed. Dit gaat door middel van een paar druppels bloed uit je vingertop.

De test meet 11 vetzuren en de volgende parameters:

 • Beschermingswaarde tegen ontstekingen.

 • Je balans Omega6:3.

 • Je Omega3 in je bloed.

 • De omzetting naar Omega6.

 • De hardheid van je celmembraan.

 • Diverse smaken.

 • Je geestelijke gezondheid.

Na de test kun je de uitslagen binnen 20 dagen opvragen via www.zinzinotest.com. Dit gebeurt geheel anoniem. De bloedmonsters worden geanalyseerd door Vitas A.S. een vooraanstaand laboratorium in Noorwegen.

5. Hoe bestel je?

Wil jij ook weten hoe jouw verhoudingen zijn? En wil je werken aan meer balans in je lichaam en minder klachten?

Wil jij ook het voordeel van deze Omega3 gaan ervaren en kijken welk product het meest past bij jou?


Ik regel het graag voor je.

 • Je gaat starten met de olie en we testen na 4 maanden weer.

 • Je zult zien welke veranderingen er zijn opgetreden, maar je zult al veel eerder de voordelen van de olie gaan ervaren.

Daarnaast ontvang je als extraatje bij de bestelling met vetzurentest een adviesgesprek met mij, waarbij ik je de testuitslagen uitleg en je adviseer.

Ben je therapeut of coach en wil je ook graag met deze producten werken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Adres

Doctorandus W. van Royenstraat 1c

3871 AN Hoevelaken

tegenover de DHL
Parkeren voor de deur op de parkeerstrook

Doctorandus W. van Royenstraat 1c, 3871 AN Hoevelaken, Nederland

Contact

06-80 22 74 90

Openingstijden:

Coaching & Cryo4 op afspraak
ma- vr -> 9:00 - 18:00

di avond ->9:00-21:30

za -> alléén open voor Cryo behandelingen

zo -> GESLOTEN

Kvk: 78401356

Btw: NL003197205B84