Over mij!

Wie ben ik?

Passie voor gedragsverandering

Mijn naam is Miriam de Best.

Ik ben een gecertificeerd PS. coach, suppletieadviseur en cryolipolysespecialist. In mijn praktijk 'Best Change' gevestigd in Hoevelaken, begeleid ik je graag bij het behalen van blijvende resultaten. Zodat jij (weer) volluit kan leven en zijn wie je wilt zijn.

Ik ben geboeid door gedragsverandering. Dat kan ik kwijt in mijn rol als Coach. Door mijn achtergrond als adviseur, (interim)manager en (sport) docent kan ik uitstekend omgaan met mensen.

In mijn praktijk gaat het zeker niet altijd over voeding, zelfs vaak niet. De gesprekken gaan ook over de overgang, stress, emotie-eten, bewegen, ontspannen/slapen en andere leefstijl factoren , maar ook mentale factoren als accepteren en commiteren, die soms in de weg zitten bij het bereiken van je doelen.

Mijn persoonlijke PS. food & lifestyle ervaring kan ik goed gebruiken bij het begeleiden en adviseren van mijn klanten. Bovendien houd ik ervan om recepten uit te proberen en te lezen over alles wat met voeding, leefstijl en gedragsmethoden te maken heeft.

Ik ben ook suppletieadviseur (opgeleid door een arts), waardoor ik ook supplementen tegen stress, overgang e.d. kan aanbieden in mijn praktijk. Zo kan ik mijn klanten nog beter helpen.

100% aandacht voor jou en je doel, dat is wat ik beloof.

Het geeft mij energie om jou tevreden de deur uit te zien gaan. Daar doe ik het voor!


Ik ben een vrouw, die vrouwen (en mannen) motiveert om volledig in hun kracht te staan. Die zichzelf op nummer 1 zetten. Ik heb een missie om je te helpen volluit te leven en jezelf te zijn, daar is voeding en leefstijl een belangrijke factor in. Ik ben toegankelijk en wil anderen tot bloei laten komen door handvaten aan te reiken. Ik ben de buurvrouw waar je altijd even je verhaal kwijt kan en ik blijf je prikkelen en inspireren. Ik geef richting, ga voor mijn doel en wil het beste uit mijn klanten halen door te coachen op het worden van de beste versie van zichzel..

Ik stimuleer je patronen te doorbreken, door anders te leren kijken naar jezelf en voeding. Ik wil je in beweging zetten. Het gaat hierbij niet alleen om voeding, maar ook om je mindset. Welke beperkende en belemmerende gedachten zijn er die het doel van lekker in je vel zitten in de weg staan?
Ik motiveer je met kennis, zelfkennis en power, zodat jij met zelfvertrouwen de deur uit kunt stappen.

Mijn coaching is op basis van Transactionele Analyse: het OVK-model en Drama/Winnaars-driehoek en ACT (Acceptance & Commitment theorie).

Met deskundige begeleiding haal ik graag alles voor jou uit de kast om je te begeleiden naar enkele kledingmaten minder, een stralende glimlach, meer zelfvertrouwen en vooral een gezondere leefstijl.

Ik geloof dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden is voor een gezond en vitaal leven. Ook ben ik ervan overtuigd dat de afslankwens van veel mensen verband houdt met het verlangen naar vrijheid en een gelukkiger leven. Afvallen is zoveel meer dan kilo's verliezen.

Change your Life (style)!

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan ontwikkeld door diëtisten, afgestemd op uw persoonlijke situatie

  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding

  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht

Mijn (bravo) Leefstijl

Bewegen / sport is onderdeel van mijn leven. Voordat ik kinderen kreeg (zij zijn nu 24, 21 en 18 jaar) was ik naast mijn werk overdag, in de avond
sportinstructeur op twee sportscholen in Nijkerk en Voorthuizen. Nu doe ik dat allang niet meer, maar ik sport nog steeds. Door anders te eten heb ik zelfs minder last van mijn reuma en train ik weer met een Kettlebell - erg leuk om te doen en zeer effectief voor mijn spieren.

In 2011 ben ik gestopt met roken. Helaas daarna wel 6 kilo aangekomen. Die kilo's gingen er met PS. food & lifestyle af!

Ik geniet van een wijntje bij het eten of in de vorm van een borrel met vriendinnen. En met 1 glaasje witte wijn, blijf je prima in ketose.

Ontspanning vind ik buiten. Vaak samen met onze hond of op het water. In de vakantie heb ik niet veel meer nodig dan zon, zee en een goed boek.

Ik beoefen Mindfulness en Yoga Nidra.

Maar op de bank hangen of een massage is ook heerlijk!

Adres

Doctorandus W. van Royenstraat 1c

3871 AN Hoevelaken

tegenover de DHL
Parkeren voor de deur op de parkeerstrook

Doctorandus W. van Royenstraat 1c, 3871 AN Hoevelaken, Nederland

Contact

06-80 22 74 90

Openingstijden:

Coaching & Cryo4 op afspraak
ma- vr -> 9:00 - 18:00

di avond ->9:00-21:30

za -> alléén open voor Cryo behandelingen

zo -> GESLOTEN

Kvk: 78401356

Btw: NL003197205B84