Linda

Klaar voor de zomer? Start nu met het 6 weken zomerprogramma

En ontvang een gratis goodiebag t.w.v. €25,-

Wil jij graag de stap zetten naar jouw leefgewicht?

 • Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?

 • Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?

 • Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?

 • Wil jij 6 tot 12 kg kwijtraken in 6 weken tijd?

 • Lekker blijven eten zonder honger te lijden?

Jouw coach

Ik ga jou helpen!
Mijn naam is Miriam de en ik heb al meer dan 200 mensen uit regio Hoevelaken mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf.

Ik leer jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft.
Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur. Meer over mij..

Stel niet uit,

zet jezelf op nummer 1! "

Stralend de zomer in!

Tijdens het zomerprogramma zetten we samen de stap naar jouw leefgewicht! Een gezond gewicht dat bij je past en dat je kunt vasthouden. Samen gaan we aan de slag met een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon. Het 6 weken zomerprogramma biedt een complete aanpak. Met uitgewerkte weekmenu’s en tips voor een gezonde levensstijl werken we aan jouw doelen. Zo ga je stralend en vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet!

Wat kun je verwachten?

 • Mijn persoonlijke begeleiding

 • 6 Weekmenu’s met recepten

 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten

 • Je leert alles over gezonde voeding en een gezonde levensstijl

 • Gratis goodiebag t.w.v. €25,-

 • Toegang tot onze handige app

Jouw resultaat


Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

 • Stimuleren vetverbranding

  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.  

 • Geen jojo-effect meer

  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

 • Zichtbaar resultaat
  Een vrouw verliest gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week tijdens het PS. food & lifestyle programma. Mannen gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week

Natuurlijk wil je jouw bereikte resultaat ook behouden. Daarom geef ik je nog één jaar lang nabegeleiding

Zij gingen je voor!

Anita, 46 jaar en Rani, 27 jaar

Deze toppers vielen allebei meer dan 30 kg afvallen

De eerste stap is de moeilijkste, maar daarna voel je je 1000x beter!

Gelukkiger en Energieker

Het verhaal van Anita 46 jaar

Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!    


Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds
Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.
Het zoveelste dieet
Na een intakegesprek met mijn coach. Dacht ik in eerste instantie: "Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet... maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”. Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Er was geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

’s Avonds snaaien
Dat bekende hongergevoel is ver te zoeken met deze levensstijl, wat voor mij een gamechanger is. Vroeger was dat mijn struikelblok; te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Nu gaat dat heel goed. Het voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet, en het resultaat spreekt voor zich - ik ben inmiddels maar liefst 35 kg afgevallen. Ik ben dolblij met mijn verandering. Ik voel me veel beter in mijn vel en kan weer leukere kleding dragen.

De positieve reacties motiveren me

De vele complimenten en positieve reacties zijn niet alleen leuk om te horen, maar motiveren me ook. Mijn coach leidde me niet alleen in de
juiste richting, maar heeft me ook geleerd dat regelmatig eten op vaste tijden essentieel is.

Gun jezelf een beloning, iets waar je blij van wordt (en niets mee ten te maken heeft :-)
Na het bereiken van mijn ‘leefgewicht’ trakteerde ik mezelf op een heerlijk dagje naar de sauna. Het was een geweldige beloning en een moment van ultieme ontspanning. Als tip voor anderen zou ik dit ook aanraden: gun jezelf een mooie beloning. Iets waar je blij van wordt, een dagje uit, dat ene leuke jurkje, of gewoon iets simpels zoals een heerlijke doucheschuim. In de afgelopen weken heb ik ook geleerd hoe ik mijn gezonde levensstijl kan behouden. Met de extra handvaten die ik van mijn coach heb gekregen, weet ik hoe ik kan omgaan met lastige momenten en lukt het me om bewust te kiezen voor een gezonder alternatief. Sinds december weet ik mijn gewicht stabiel te houden. Iedere maand ga ik nog een keer bij mijn coach langs om dit te behouden. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!    

Het verhaal van Rani 27 jaar

Ik hoop dat ik met mijn verhaal nog meer mensen kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen en te komen op het punt waar ik nu ben!


Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!

Ik was altijd al iemand die iets meer woog dan het gemiddelde, maar tijdens het afstuderen van de middelbare school ging het echt bergaf. Ik begon echt te sukkelen met mijn gewicht.

Ik zat niet lekker in mijn vel

Voordat ik bij PS. food & lifestyle terecht ben gekomen, had ik al verschillende diëten geprobeerd. En voor corona had ik iets gevonden wat redelijk goed werkte. Ik begon evenwichtiger te eten en meer te bewegen. Echter toen corona begon, is er in dit ritme, veel roet in het eten gegooid. Ik zat in deze periode ook niet lekker in mijn vel waardoor ik onregelmatig en ongezond at. Hierdoor had ik geen fut om te bewegen .

Dit is hét moment om te beginnen

Begin 2023 was ik zo ontevreden over mezelf, dat ik besloot om er echt werk van te gaan maken. Mijn moeder herinnerde zich een PS. food & lifestyle coach. Na wat onderzoek heb ik een kennismakingsgesprek met haar gepland. Ik had meteen een klik met haar. Tijdens de eerste weging kwam ik erachter dat ik 112,4 kilo woog. Ik was er echt niet goed van. Ik wist met een dit is hét moment om te beginnen, anders ben ik straks te laat. Ik was niet blij met hoe ik eruit zag, ik keek niet graag naar foto’s van mezelf, mijn kleren vond ik niet leuk, en eigenlijk had ik moeite met mezelf... Na alle informatie wist ik meteen dat een coach mijn beste optie was.

De hulp die ik nodig had

Tijdens het programma had ik ook de nodige ups en downs, maar mijn coach was er elke stap van de weg. Zonder haar was dit mij nooit gelukt. Ze had altijd de juiste woorden, de hulp die ik nodig had en het beste advies over wat ik het beste kon eten. Door alle goede raad en hulp van mijn coachl en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Mijn grootste uitdaging en mijn grootste succes

Mijn grootste uitdaging was zonder twijfel mijn studentenbaantje. Ik werk in een friettent. Ik was iemand die enorm graag frietjes at en het ook
echt elke dag kon eten. Tegenwoordig kan ik heel makkelijk van alle verleidingen afblijven. Dit was zonder mijn coach nooit gelukt. Het is een zware weg geweest en niet altijd even makkelijk, maar ik ben enorm blij dat ik ermee begonnen ben. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel en in mijn kleding. Ik ben veel zelfverzekerder en durf nu kleren te dragen, die ik voorheen niet durfde te dragen. Nu dat ik 38 kilo kwijt ben, heb ik veel meer energie en ik geniet ook gewoon veel meer van het leven.

Samen naar gewichtsbehoud

Ik heb tijdens mijn programma ook drie nieuwe mensen geïntroduceerd aan PS. food & lifestyle. Na gezien te hebben hoe het mij geholpen heeft, waren ze snel overtuigd. Ik ben blij dat ik met mijn verhaal andere mensen kan helpen naar een gezonde levensstijl!

Momenteel zit ik in de fase van gewichtsbehoud en begin ik te leren wat ik wel en niet kan blijven eten, zonder al die kilo’s terug op de weegschaal te zien verschijnen.

Kan ik je helpen?


Wil je graag meer weten over het zomerprogramma? En of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Luister niet naar mij, maar naar mijn klanten!

"Het ging zo makkelijk"

Het moment dat ik besloot te gaan Powerslimmen (nu PS. programma) was op vakantie in 2021. Ik voelde mij ongelukkig in mijn vel. En ik dacht ik ben 50 en wil straks geen uitgeteld, futloos iemand zijn. Het roer moest dus om. Op 18 augustus ben ik begonnen en in december, stond de teller op -20 kilo. Ik ben klaar! En voel mij fantastisch...

"ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dat ooit!"

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo's zijn er daardoor ook snel aangekomen...

"Zo blij, ik heb zelfs weer een spijkerbroek aan!"

Ik ben 50 jaar en nu 22 kilo kwijt. Bijna weer het gewicht van voor dat ik kinderen kreeg 25 jaar geleden. De vakantiefoto van vorig jaar sloeg in als een bom. Ongemerkt ben ik de laatste 10 jaar aangekomen. Ik ben een echte zoete kauw en zit (door medicijngebruik) eigenlijk nooit vol...

Adres

Doctorandus W. van Royenstraat 1c

3871 AN Hoevelaken

tegenover de DHL
Parkeren voor de deur op de parkeerstrook

Doctorandus W. van Royenstraat 1c, 3871 AN Hoevelaken, Nederland

Contact

06-80 22 74 90

Openingstijden:

Coaching & Cryo4 op afspraak
ma- vr -> 9:00 - 18:00

di avond ->9:00-21:30

za -> alléén open voor Cryo behandelingen

zo -> GESLOTEN

Kvk: 78401356

Btw: NL003197205B84