Wat is een goed moment om met PS. food & lifestyle producten te starten?

We hebben wekelijks klanten die starten met het PS. food & lifestyle programma. Het komt zelfs voor dat mensen de week voor Kerst nog beginnen. We zien altijd een piek begin januari, na de krokusvakantie (begin maart), begin mei en na de zomervakantie, in september. Maar ieder moment is geschikt. Hoe eerder u begint met gezond eten, hoe eerder u uw doel bereikt.

Mag ik het PS. food & lifestyle programma volgen tijdens mijn zwangerschap?

Als u zwanger bent kun u beter geen dieet volgen en dit geldt ook voor PS. food & lifestyle. Uw ongeboren kindje heeft alle voedingsstoffen hard nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is wel verstandig om toegevoegde suikers te vermijden. Dit helpt om niet onnodig veel aan te komen en is ook beter in verband met het voorkomen van zwangerschapsdiabetes. In die zin kunt u best dagelijks een verantwoord PS. food & lifestyle producten als tussendoortje nemen. Maar houd bij u maaltijden ‘de schijf van vijf’ aan.

De PS. food & lifestyle producten verzadigen zo goed, ik heb geen honger tijdens het programma. Kan ik een product minder nemen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Tijdens het programma is uw bloedsuikerspiegel zeer stabiel vanwege de afwezigheid van (snelle) suikers. Dit zorgt ervoor dat u geen honger hebt. Op zich is dat fijn. Het is echter wel een absolute must om de aanbevolen hoeveelheid producten in te nemen, omdat u anders te weinig bouwstoffen binnenkrijgt. Hierdoor neemt uw spiermassa af en wordt uw stofwisseling vertraagd wat uiteindelijk leidt tot het jojo-effect. Neem dus altijd het aantal producten dat u met uw PS. food & lifestyle coach heeft afgesproken.

Ik heb een glutensensitiviteit (overgevoeligheid). Kan ik PS. food & lifestyle volgen?

Ja, dat kan. Steeds meer mensen blijken een overgevoeligheid te hebben voor gluten. Bij mensen met glutensensitiviteit worden de darmvlokken niet aangetast zoals bij mensen met coeliakie. Er kan bij deze mensen wel een doorlaatbaarheid van de darm ontstaan. Hierdoor kunnen gluten en andere stoffen die er niet horen toch in de bloedbaan terecht komen en een lichte ontstekingsreactie tot gevolg hebben. Bij veel mensen verdwijnen de klachten na het weglaten van gluten uit de voeding. Bij Best Change kunt u ruim 45 PS. food & lifestyleproducten kopen die glutenvrij zijn. Deze PS. food & lifestyle producten zijn voor mensen met coeliakie niet geschikt omdat ze mogelijk nog sporen van gluten kunnen bevatten. Bij de meeste mensen met glutensensitiviteit geven deze sporen geen reactie.

Ik ben vegetariër, kan ik PS. food & lifestyle volgen?

Ja, PS. food & lifestyle is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PS. food & lifestyle producten zijn geschikt voor vegetariërs. Als u geen vlees eet, maar wel vis dan kunt u natuurlijk vis eten. Eet u geen vlees en geen vis? Dan kunt u voor uw avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Andere vleesvervangers zijn vaak op basis van peulvruchten en bevatten al gauw 10 g koolhydraten per portie. Kies nooit een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Vraag bij uw PS. food & lifestyle coach naar een uitgebreide lijst met geschikte vleesvervangers. U kunt als vegetariër dus gewoon PS. food & lifestyle producten bestellen.

PS. food & lifestyle Online: Waar kan ik PS. food & lifestyle producten online bestellen?

Persoonlijke begeleiding is een onmisbaar onderdeel van het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Maar misschien heeft u het PS. food & lifestyle programma eerder gevolgd – bij ons of bij een ander center. In dat geval kunt u bij Best Change PS. food & lifestyle producten bestellen. Stuur ons een email, vertel iets over uw achtergrond en dan geven wij aan hoe u uw bestelling kunt plaatsen.Uw en onze gezondheid staat voorop. Het COVID-19 protocol maakt dat ik u (tijdelijk) online kan coachen. Uw bestellingen geeft u aan ons door, welke dan vervolgens bij u thuis wordt bezorgd. De bezorgkosten zijn wel voor uw rekening. Op deze manier kunt u doorgaan met het PS. food & lifestyle programma mocht u (tijdelijk) de praktijk in Hoevelaken niet kunnen bezoeken.

Prijzen PS. food & lifestyle / Wat kost PS. food & lifestyle?

De kosten van het PS. food & lifestyle programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel en startgewicht. Vrouwen kunnen met PS. food & lifestyle1 tot 1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5 tot 2 kilo per week.⁣

Als je wilt starten maak je een afspraak met je PS. food & lifestyle voedingscoach voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken. Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. €2,94. Heb je vijf producten per dag nodig dan dan investeer je €14,70 per dag en ongeveer €100,- per week in de eerste fase.

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PS. food & lifestyle producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Je start met een starterspakket met daarin 7 dagdoosjes. Het starterspakket kost €159,- en bevat naast 42 producten ook het kookboek 'Koolhydraatarm genieten', een shaker en vitamine- en mineralensupplementen.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

Voorwaarden gratis begeleiding:

Bij Best Change hanteren we een minimale afname van 4 doosjes per consult in fase 1 en 2 om in aanmerking te komen voor de gratis (na) begeleiding. Dit is niet alleen om commerciële redenen, het programma werkt mits je het ook goed volgt en dat doe je door de producten voldoende te gebruiken.

Wordt PS. food & lifestyle vergoed door de verzekering?

Nee, het programma wordt niet vergoed door verzekeraars.

Je zult het niet geloven, maar wij merken juist dat een van de succesfactoren de kosten zijn. Een stok achter de deur, omdat je er geld aan uitgegeven hebt, is ook het behouden van het gewicht van meer waarde.
Een veel gehoorde uitspraak is: "De kosten zijn het dubbel en dwars waard".
Ben je bereidt te investeren in jezelf? Je bent het waard! Je hebt er de rest van je leven plezier van.

Andere vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk nog even op de site van PS bij Veelgestelde vragen.

Of neem contact op met ons (zie contactgegevens en chat).

Adres

Doctorandus W. van Royenstraat 1c

3871 AN Hoevelaken

tegenover de DHL
Parkeren voor de deur op de parkeerstrook

Doctorandus W. van Royenstraat 1c, 3871 AN Hoevelaken, Nederland

Contact

06-80 22 74 90

Openingstijden:

Coaching & Cryo4 op afspraak
ma- vr -> 9:00 - 18:00

di avond ->9:00-21:30

za -> alléén open voor Cryo behandelingen

zo -> GESLOTEN

Kvk: 78401356

Btw: NL003197205B84