PLAATSELIJKE VETOPHOPING?

Buikvet, love handles of zadeltassen?

De CRYO4 apparatuur zorgt voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wilt.

KRIJG JE DROOM-FIGUUR!

Let op! Deze week nog plek voor totaal 8 mannen/vrouwen!

 • Tijdelijke actie

  De prijzen gaan na de zomer omhoog

 • DUO-behandeling mogelijk

  Neem een vriend/vriendin mee en krijg extra korting.

 • Gratis lichaamsanalyse

  Je wordt gewogen en opgemeten
  en krijgt gratis dieet advies

Over de CRYO4 behandeling

Best Change - Body Studio beschikt als enige in de regio over de CRYO4. Ons team is opgeleid en wordt constant bijgeschoold.

Met deze apparatuur kun je centimeters in omvang verliezen.

We zien resultaten van 4-12 cm op de buik na een kuur. (kuur van 3x + proefbehandeling = totaal 4 behandelingen).

De CRYO4 is uniek, daar het mogelijk is om in 1 behandeling 5 x een A4 formaat aan oppervlakte te behandelen. De vetverwijdering is non-invasief, definitief, geheel pijnloos en zonder hersteltijd.

De CRYO4 behandelingen vinden in kuurvorm minimaal om de 4 of 6 weken plaats. De herstelperiode tussen de behandelingen hangt af van het aantal zones/pads die je in 1 sessie behandeld.

De behandeling is 100% veilig. Onze CRYO4-apparatuur is namelijk CE-medisch gecertificeerd.

Wat is een DUO behandeling?

Kom je tegelijk met een vriend/vriendin dan vragen we €100 voor de proefbehandeling (ieder €50 ).

Let op:

We hebben momenteel de volgende pads;

 • 2 XL pads (geschikt voor buik en flanken of billen en heupen)

 • 2 S pads (kleiner voor armen en binnen-buitenkant benen).

 • 2 Beenpads (voor 2 bovenbenen tegelijk)
  Dus als 1 persoon beide XL pads heeft in de behandeling, kunnen we niet nog een extra persoon behandelen binnen diezelfde tijd met diezelfde pads. Wel kan bijvoorbeeld de ene de buik doen en de andere de bovenbenen.

Hoe werkt het?

De CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 30 minuten onderkoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Dit proces heet cryolipolyse. Het is dé behandeling om vet te verwijderen op zones die niet weg gaan d.m.v. sporten en gezonde voeding. Naast vet verwijderen is de CRYO4 zeer effectief gebleken om de huid te verstevigen. Het is mogelijk om 1 of meerdere hele grote zones in 1 keer te behandelen. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken (afhankelijk van de omvang)! twee XL pads in 1 behandeling mogelijk, dus bijvoorbeeld maag, flanken, billen en heupen.

De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen.

Behandeltijd en resultaat

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd.

Na de behandeling is het noodzakelijk om dagelijks 2 liter water te drinken zodat alle vrijgekomen afvalstoffen (die in vet zitten) op een natuurlijke manier het lichaam kunnen verlaten. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Uw cryo-specialist kan u hierin adviseren.

Wat is het verschil tussen de CRYO4 en andere Cryolipolyse apparaten?

Het verschil is dat onze CRYO4 werkt met pads i.p.v. met vacuümkoppen of ijzeren platen. De CRYO4 beschikt over pads met de grootste behandeloppervlakte op dit moment op de wereld verkrijgbaar: 6 pads (twee grote pads (XL) , twee kleinere pads (S) en twee speciale (bovenbeen) pads). Daarmee zijn we unike en is het ook mogelijk om 2 personen tegelijk te behandelen met een totale oppervlakte van 5x A4 formaat!


Met de CRYO4 is het mogelijk om buik, flanken, billen en heupen in 1x met 1 behandeling aan te pakken. Dit is met geen enkel ander cryo apparaat mogelijk.

Hiervoor zijn wel meerdere pads nodig. Voor €89, sluiten we meerdere pads aan bij jou voor de (eenmalige) aanbieding proefbehandeling.


Vet verwijderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Zien we je binnenkort?

BestChange

Vragen? bel/app ons
06 - 80 22 74 90

"Nergens heb ik zo'n fijne begeleiding gehad als

BestChange- Body Studio.

Professionele apparaten en duidelijke strategie voor je eigen doelen.

Sinds dat ik hier ben voelt het alsof ik telkens thuis kom.

Daarnaast ben ik in 2 maanden tijd 9 kilo afgevallen!"

• Bart Smit | 28 Jaar

Drs. W. van Royenstraat 1c Hoevelaken

Ruime openingstijden

Kvk: 78401356

Btw: NL003197205B84